INFORMATII GENERALE
 
 
 
 
 
 
TAXE SI IMPOZITE
Informatii Generale INSTITUTII PUBLICE


iso9001

 

 

Termeni si conditii de utilizare

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR 

www.spfl.ro este site-ul oficial al Serviciului Public Finante Locale Ploiesti. Folosirea site-ului www.spfl.ro (denumit in continuare "site") presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Termenii si conditiile de utilizare a site-ului pot fi schimbate in orice moment de catre SPFL, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza (denumite in continuare "Utilizatori"). Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.

Accesand si navigand pe acest site, Utilizatorii accepta, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. În cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, Utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea site-ului.

DESCRIEREA SERVICIILOR 

Prin intermediul sectiunilor sale, site-ul www.spfl.ro ofera Utilizatorilor informatii, acte normative, reglementari si stiri referitoare la administratia locala (impozite si taxe locale) din Municipiului Ploiesti.

Ce este un serviciu electronic? 
În cadrul site-ului www.spfl.ro, un serviciu electronic reprezinta un serviciu sau o resursa oferita prin Internet cu scopul de a imbunatati comunicarea intre cetateni si SPFL.

SPFL intretine acest site cu scopul de a inlesni accesul public la informatii privind activitatile sale. SPFL depune eforturi pentru ca aceste informatii sa fie corecte si oferite la timp. Daca sunt semnalate erori, SPFL va incerca corectarea acestora.

Informatia oferita: 
- este exclusiv de natura generala si nu se raporteaza la cazuri particulare; 
- nu este in mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata; 
- poate contine legaturi web spre alte site-uri asupra continutului carora SPFL nu detine nici un control si pentru care nu isi asuma nici o responsabilitate.
- un document disponibil pe site nu reproduce in mod obligatoriu textul unui document oficial. Numai documentele si actele normative publicate pe hartie de catre organele abilitate sunt considerate autentice.

SPFL nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din motive tehnice. De asemenea, nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe site.

Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul site-ului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, Utilizatorii accepta ca SPFL va fi absolvit de orice raspundere.

Notiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrange si asupra obligatiei SPFL de a respecta legislatia in vigoare si nu poate exclude obligatiile SPFL impuse de lege.

REGULI GENERALE 

SPFL declara urmatoarele: 
- va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului; 
- va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de alta natura) pentru functionarea in bune conditii a site-ului; cu toate acestea, pot exista intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre Utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive; 
- pe masura aparitiei unor situatii noi de orice natura ce impun acest lucru, SPFL poate modifica conditiile si termenii de utilizare.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR 

SPFL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre Utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI 

Reproducerea materialelor de pe site este autorizata, cu mentionarea sursei si in limitele prevazute de legislatia drepturilor de autor si a drepturilor conexe in vigoare. În cazul in care este nevoie de obtinerea unui acord prealabil in vederea reproducerii materialelor de pe site, obligatia de a obtine acest acord anuleaza autorizatia mai sus mentionata. Restrictia de a reproduce materialele de pe site va fi clar indicata acolo unde este cazul.

INFORMATII PERSONALE

Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea Utilizatorului si/sau posibilitatea de a il/o contacta. 
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale: nume, CNP, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail si date de ordin tehnic: IP, versiune browser, versiune sistem de operare, data si ora accesarii site-ului, paginile vizitate. 
SPFL va pastra confidentialitatea acestor informatii. 
Unele informatii solicitate prin intermediul site-ului pot face obiectul unei prelucrari de date care au caracter personal in conformitate cu prevederile Legii 129/2018 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Regulamentul 679/2016, si Legea 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala. Prin accesarea si navigarea pe acest site, Utilizatorii consimt in mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrari.

SECURITATE

Pentru asigurarea securitatii si disponibilitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe site, SPFL monitorizeaza traficul de Internet spre si dinspre site in scopul de a detecta eventualele incercari de acces neautorizat sau modificare neautorizata a informatiei. Prin accesarea si navigarea pe acest site, Utilizatorii consimt in mod expres si neechivoc la monitorizarea si inregistrarea activitatilor lor.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI 

Site-ul poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte site-uri considerate de SPFL utile in ceea ce priveste continutul site-ului sau/si care nu se afla sub controlul sau indrumarea SPFL. În cazul utilizarii acestor legaturi web sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. SPFL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

INCHEIEREA ACORDULUI 

SPFL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a Utilizatorului. În cazuri exceptionale, SPFL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

 

 

SERVICII ONLINE
pers_fizice
PERSOANE FIZICE
PERSOANE JURIDICE

 

URMARIRE SI EXECUTARE SILITA
 
   

TELVERDE phone0800.800.659