INFORMATII GENERALE
 
 
 
 
 
 
TAXE SI IMPOZITE
Informatii Generale INSTITUTII PUBLICE


iso9001

 

 

 

Noi, salariatii SPFL, am constituit din veniturile noastre salariale, un fond din care incercam sa aducem mici clipe de bucurie celor din jur.
In aceasta sectiune va aratam si faptele noastre “altfel” si speram sa va bucurati alaturi de noi de momentele in care “a darui” te defineste ca om, ca persoana.

In luna decembrie a anului 2011, alaturi de copii nostrii, am cantat, am spus poezii in jurul bradului impodobit, iar in final Mos Craciun ne-a rasplatit cu cadouri pentru faptul ca am fost vrednici si cuminti tot anul:

In luna decembrie a anului 2011 am primit cu drag micii colindatori care ne-au incantat cu puritatea cantecelor lor:

In luna decembrie a anului 2011 am fost alaturi de copiii cu nevoi speciale de la Centrul Scolar Special ce functioneaza in cartierul Rafov. Impreuna, ne-am bucurat de spectacole, poezii, muzica si in special de venirea lui Mos Craciun:

In anul 2011 am contribuit la realizarea si dotarea laboratorului de informatica din cadrul scolii Nicolae Titulescu Ploiesti. Astfel, cu ajutorul nostru, elevii acestei scoli se pot initia in tainele informaticii:

In luna noiembrie a anului 2010:

  • am dotat cu mobilier si materiale instructiv-educative adaptate necesitatilor prichindeilor,  o grupa pregatitoare  de la  Gradinita nr.30;

  • am sponsorizat cu ocazia zilei de  01 decembrie – Ziua Nationala a Romaniei, Liga Studentilor din Basarabia pentru deplasarea la Alba Iulia, la manifestarile legate de sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei;
  •  am sponsorizat deplasarea la Iasi a unui grup format din elevi, care activeaza in trupa “Ares”din cadrul Colegiilor Nationale “I.L. Caragiale” si  “Mihai Viteazul” in vederea participarii la concursul de dezbateri academice;
    In luna decembrie 2010
  • pentru a le indulci sederea si a patrunde in spiritul sarabatorilor de iarna, am cumparat dulciuri, fructe si jucarii pentru copiii internati la Spitalul de Boli Infectioase  Ploiesti.

La sfarsitul anului, cu ocazia sarbatorilor de iarna, am recompensat cu daruri, grupurile de colindatori care ne-au vizitat.

 

SERVICII ONLINE
pers_fizice
PERSOANE FIZICE
PERSOANE JURIDICE

 

URMARIRE SI EXECUTARE SILITA
 
   

TELVERDE phone0800.800.659